Działalność w Niemczech dla człowieka z Ukrainy z lokalnej spółki na zasadzie VAN DER ELST VIZA

Działalność w Niemczech dla człowieka z Ukrainy z lokalnej spółki na zasadzie VAN DER ELST VIZA

Maj 29, 2019 0 przez Mikołaj Online

Czy pracownicy ukraińscy z Własny są szansę oficjalnej działalności w terenach Unii Europejskiej przez Polskę? Wiele kobiet tworzy takie pytanie, że przyjemnie jest ubiegać się o własną wizę niż o wizę innego świecie z Organizacji Europejskiej.

Funkcja w Niemczech dla pracownika z Ukrainy z polskiej spółki na podstawie VAN DER ELST VIZA

 

Zamówienie tymczasowej drogi do Niemiec pracownika naszej spółki na podstawie VAN DER ELST VIZA

Zgodnie z ogólną zasadą wiza do działalności w jakimkolwiek kraju UE nie daje ofert działalności w żadnej z nich. Znaczy to, że jeśli otrzymasz polską wizę do pozycji natomiast nie będziesz robiłeś w Polsce, będzie zatem naruszeniem prawa. Tak to, razem z własną wizą roboczą, można odwiedzić inne kraje UE, ale taka wiza nie daje uprawniona do oficjalnego stanowiska w drugich krajach UE. Tak więc polskie prawo nie zezwala na zatrudnienie w Niemczech w planie osiągnięcia wizy roboczej do Nasz. To świadczy, po otwarciu polskiej wizy roboczej, powinieneś zarabiać w Polsce.

Van der Elst Viza sięga 1994 roku. Zatem przedsiębiorstwa z jednego państwa UE są obowiązek kierować swoich gości do własnych krajów w stosunku z potrzebą produkcji. Należy pamiętać, iż nie wszystkie kraje UE wykorzystują tę propozycję. Na przykład Niemcy, Austria, Francja, Belgia i Holandia zgodziły się z decyzją i wydały takie wizy, a Włochy, Grecja, Luksemburg – nie.

Zamówienie tymczasowej drogi do Niemiec pracownika naszej spółki na podstawie VAN DER ELST VIZA
Zamówienie tymczasowej drogi do Niemiec pracownika naszej spółki na podstawie VAN DER ELST VIZA

Nasza spółka, w jakiej pracuje obywatel Ukrainy, zatrudnia gościa na drogę służbową (do lekturze / oferowania usług). Należy zauważyć, że proste delegowanie pracownika przez rodzimą spółkę do Niemiec nie podlega procedurze Van der Elst. Pracownik jest rozsyłany do czynienia danej roli w Niemczech (konieczność produkcji). Termin, na który potrafi stać oddelegowany, nie może występować 3 miesięcy.

Ponieważ polska wiza że żyć oczywista: – przez 180 dni (na podstawie rejestracji przez pracodawcę wniosku o zatrudnienie osoby); – od 1 roku do 3 lat (zezwolenie na pozycję opublikowane przez Terytorium Województwa), widać, że po otrzymaniu sześciomiesięcznej polskiej wizy służbowej (wydawanej raz w roku) w planu odbycia podróży służbowej do Niemiec w biegu roku, będzie można tylko 3 miesiące.

Głównym powodem takiej wyprawy jest porozumienie między własną firmą i marką w Niemczech. Aby wykonać taką podróż służbową, pracownik musi uzyskać dodatkową wizę – „Van der Elst Visa”.

Po otrzymaniu wizy Van der Elst, musisz złożyć wniosek do biura wizowego Ambasady Niemiec w Warszawie, które stanowi Departamentem przyjmującym wnioski o wizę z wszystkiej Polski.

Aby osiągnąć dodatkową wizę, „Van der Elst Visa” jest przymuszona do przedłożenia dokumentów, wśród których istotne są: pozwolenie na pracę w Polsce, umowa ubezpieczenia od następstw nieszczęśliwych wypadków medycznych, umowa między firmami polskimi i niemieckimi, pisemne potwierdzenie harmonizacji warunków pracy między niemiecką nazwą i delegowany człowiek również pozostali.

Należy także zauważyć, że ambasada zastrzega sobie moc do życzenia dodatkowych dokumentów.

źródło artykułu: Praca w Niemczech dla pracownika z Ukrainy VAN DER ELST VIZA